Közlemény a tavaszi szünetre

Közlemény - tavaszi szünet

KÖZLEMÉNY - Új oktatási rend

KÖZLEMÉNY AZ ÉLETBE LÉPETT RENDKÍVÜLI OKTATÁSI RENDDEL KAPCSOLATBAN

KEDVES SZÜLŐK! KEDVES GYEREKEK!

A GYERMEKEIK ISKOLÁBAN MARADT TANSZEREIT A MAI NAPON 18 ÓRÁIG, ILLETVE MÁRCIUS 17-ÉN ÉS 18-ÁN 8 ÉS 14 ÓRA KÖZÖTT VIHETIK EL A SZÜLŐK AZ ISKOLÁBÓL.

AZ OKTATÁSI FELADATOKAT ITT, A HONLAPON FOGJUK KÖZZÉTENNI, ILLETVE AZON OSZTÁLYOK ESETÉBEN, AHOL INTERAKTÍV SZÜLŐI CSOPORT, OSZTÁLYCSOPORT STB. MŰKÖDIK, AZON KERESZTÜL KÖZVETLENÜL KAPJÁK MEG. KÉRJÜK, KÖVESSÉK EZT FIGYELEMMEL ÉS AZ ABBAN FOGLALTAKAT HAJTSÁK VÉGRE.

VIGYÁZZANAK MAGUKRA, MAGATOKRA ÉS BECSÜLETTEL TEGYÉTEK MEG A DOLGOTOKAT. JOBB IDŐKET KÍVÁNVA:

KOSARAS PÉTER ÁKOS

  IGAZGATÓ

2020. március 16.

KÖZLEMÉNY 2

KÖZLEMÉNY AZ OKTATÁSI INTÉZMÉNYEK BEZÁRÁSÁVAL ÉS AZ OTTHONI TANULMÁNYOKKAL KAPCSOLATBAN

Tisztelt Szülők! Kedves Diákjaink!

Intézményünk az országos rendelkezések értelmében 2020. március 16-ától  zárva tart. Ezen a napon a fenntartó és a tantestület döntést hoz az otthon elvégzendő tanulmányokkal kapcsolatban. Ezeket és a további döntéseket, értesítéseket itt, iskolánk honlapján közöljük. Kérjük ezek figyelembevételét és betartását.

Mindannyiunknak   egészséget  és jobb időket kívánva: 

Kosaras Péter Ákos

igazgató

2020. március 14.

KÖZLEMÉNY

 

KÖZLEMÉNY A KIHIRDETETT VÉSZHELYZETTEL KAPCSOLATBAN

Intézményünk a kihirdetett vészhelyzet rendelkezései értelmében a március 15-i ünnepség megtartásától eltekintett. A műsorban szereplő gyerekek ennek ellenére megkapják az igazgatói dicséretet, mert becsülettel felkészültek, nem rajtuk múlott. Külön köszönöm a munkáját, az ünnepi műsort elő- és a szereplőket felkészítő kollégáimnak (Varga Szabolcsné, Fersch Andrea).

Március 12-e reggeltől visszavonásig felfüggesztettem a reggeli gyülekezést is az aulában, így a gyerekek az érkezést követően egyből mennek a termeikbe. Ez érinti a kedd reggeli "Jó reggelt!", illetve Gyúrón szerda reggeli áhítatot is. Minderről a Szülői Munkaközösség Elnökét március 12-én a DÖK vezető pedagóguson keresztül tájékoztattam.

Ha valamely szülő a járvány idejére központi intézkedés nélkül is otthon kívánja tartani a gyermekét, úgy annak igazolására Intézményünk a szülő által írt igazolást is elfogadja.

 

 

Mindannyiunknak jobb időket kívánva:                                                                     

Kosaras Péter Ákos

 

2020. március 13.

 

Hasznos linkek

Don Bosco Nővérek

Magyar Katolikus Egyház

Szalézi Ifjúsági mozgalom

Szaléziak

Tordasi Gyermekekért Alapítvány

Az alapítvány célja az iskolai nevelő-, oktató és alkotó munka, szabadidős tevékenységek tartalmi és tárgyi feltételeinek javítása, korszerűsítése.

Cím: Tordas, Köztársaság út 1.

Adószám: 18759716-1-07
Bankszámlaszám: 57800040-110057694

Website Security Test