Hagyományok Háza

 DSC00584 Copy

A tordasi gyerekek Ildikó néni, Sziszi bácsi és most már Rubinka néni vezetésével több, mint 10 éve állandóan visszatérő, színvonalas szereplői a Hagyományok Házának. Az iskolai csoportoknak szánt, gyermek tánccsoportok közreműködésével forgalmazott bérletes előadás-sorozat köreműködői. Már önmagában beszédes, hiszen sejtjük mennyi munka, kitartás, odaadás szükséges az ilyesmi fenntartásához.

 Egy jelenlévő szülő így ír: „Szakmabeli kollégáim közül sokan beültek megnézni a műsort, és elképedtek a gyerekek színpadon nyújtott teljesítménye láttán. A műsor minden részletében végtelenül természetes, míves, szerethető, a gyermekközönség számára lebilincselő, táncszakmai szempontból kiváló volt!”

 Az alábbi fotóalbum a Hagyományok Háza facebook oldalán jelent meg, ezzel a szöveggel:

„Köszönjük a Tordasi Pillikéknek, hogy beavattak minket az eleki táncok sokféleségének, feszes ritmusainak, népszokásainak rejtelmeibe. Köszönjük, hogy ismét bepillantást nyerhettünk a Tordason folyó fantasztikus műhelymunkába!” 

Hagyományok Háza FB oldala - Eleki táncok előadás fotóalbum

Képgaléria

Jelentkezési lap a 2020/2021-es tanévre

Online jelentkezési
    lap 2020/2021

 

Hasznos linkek

Don Bosco Nővérek

Magyar Katolikus Egyház

Szalézi Ifjúsági mozgalom

Szaléziak

Tordasi Gyermekekért Alapítvány

Az alapítvány célja az iskolai nevelő-, oktató és alkotó munka, szabadidős tevékenységek tartalmi és tárgyi feltételeinek javítása, korszerűsítése.

Cím: Tordas, Köztársaság út 1.

Adószám: 18759716-1-07
Bankszámlaszám: 57800040-110057694

Website Security Test