Népzenei Verseny

15b Copy 

15 éve annak már, hogy általam iskolánk is szerepet vállal a Pesovár Ferenc Fejér Megyei Népdaléneklési és Népzenei Verseny egyik területi válogatójának megrendezésében. A 2000-es évek elején még csak résztvevőként voltam tanítványaimmal, majd voltunk jelen a zenész növendékeinkkel is, aztán évről évre egyre több dalosajkú és zenész palántánk szerette volna megmérettetni magát. Ekkor döntöttem úgy, hogy a néha 40 induló gyermeket ne kelljen elvinni, inkább mi látjuk vendégül a hozzánk érkezőket. Itt köszönöm a segítséget a Fejér Megyei Művelődési Központ részéről Juhász Zsófiának és Majorné Katinak, akik a mai napig támogatják

Nem történt ez máshogy az elmúlt szerdán sem. A már megszokott módon elkészült a dekoráció, melyet mindig megálmodok, aztán vagy magam, vagy néhány segítséggel véghez viszek. A gyermekekkel nagy izgalomban voltunk, hiszen ez a fránya vírus sajnos több, mint a fél csapatot ledöntötte...de mindenki helytállt! Jöttek más iskolákból, beéneklés, hajfonás, öltözés, zsűri megérkezése, Kata nővér és Igazgató úr megnyitója...aztán indult a dalolás és a zene!
A neves zsűri (Enyedi ÁgnesVarró JánosVavrinecz András, Németh István) 15 produktumot hallgathatott végig, majd egy gyors tanácskozás után kiosztották az okleveleket és elmondták, ki jutott tovább a megyei döntőre.
Szeretettel gratulálunk minden versenyzőnek!!! Idén is fantasztikusan színvonalas előadásaitok voltak! Mi tudjuk, mennyit dolgoztok ezért az eredményért! 

Minden fellépőnek egy kis csokival kedveskedtünk, Rácz József alpolgármester úr jóvoltából pedig finom tordasi almával kínálhattuk meg a fiatalokat. A zsűrinek pedig a tavaszt várva a Feldhoffer kertészetből származó szép ibolyákat adhattuk át. Köszönjük a támogatást!
Segítőimnek is köszönöm!!! Cselikovics Hertának, Kalamár Mártának, Fazekas Attilának, Németh Ildikónak, valamint a technikai dolgozóknak és mindenkinek, aki valamilyen formában hozzájárult a rendezvény sikerességéhez!

Fazekasné Domak Anikó

Fotók: Szabó Eszter, Fiskus Olga, Képgaléria

 

Jelentkezési lap a 2020/2021-es tanévre

Online jelentkezési
    lap 2020/2021

 

Hasznos linkek

Don Bosco Nővérek

Magyar Katolikus Egyház

Szalézi Ifjúsági mozgalom

Szaléziak

Tordasi Gyermekekért Alapítvány

Az alapítvány célja az iskolai nevelő-, oktató és alkotó munka, szabadidős tevékenységek tartalmi és tárgyi feltételeinek javítása, korszerűsítése.

Cím: Tordas, Köztársaság út 1.

Adószám: 18759716-1-07
Bankszámlaszám: 57800040-110057694

Website Security Test