III. Jótékonysági Futás

nyertesekÁprilis 9-re szerveztük meg a III. Jótékonysági futásunkat az iskola diákönkormányzata javára. Ebben az évben az eddigieknél is nagyobb összefogást tapasztalhattunk: a Tordasi Futóklub, az iskola dolgozói, az önkormányzat, a szülők és a gyerekek, illetve a tordasi lakosok (sőt, voltak nem tordasi segítők is!)- mindenki sokat tett a sikerért. 

Hatalmas segítség volt, hogy ki tudtuk használni a kerékpárút adta lehetőségeket. Így a 2 és a 6 km útvonala adott volt. Idén Szabó Attilának köszönhettük a kihívásokkal teli 13 km-es pályát, és köszönhetően az óvodának, azt sem kellett főútra kivinni.
A három távon összesen 220 nevezőt nem riasztott vissza a rossz idő. A péntek éjszakai eső leginkább a 13 km-en futókat érintette kellemetlenül: a pálya egy része szinte járhatatlanul sáros volt. Ők azonban rendíthetetlenül neveztek, és hősiesen végigfutottak. (Nagyon kellemes meglepetés volt számukra az öreghegyi frissítőállomás, amiről előzetesen csak sejtéseik voltak. )
Akik pedig nem futottak, vagy túl voltak a futáson, azok sem unatkoztak. A kicsik rövidtávú futáson, sportvetélkedőn vehettek részt, lehetett pónizni, íjászkodni, illetve a meghívott fellépők (akik közül többen szintén iskolánk tanulói) igen színvonalas műsort biztosítottak. Felléptek a Zoltán Erika Tánciskola, a Dance Studio Nagy-Kuthy növendékei, illetve Valkó Bianka kápráztatta el a közönséget.

Hogy a futók hogyan látták a rendezvényt, arról ők maguk írtak (csak néhány idézet a teljesség igénye nélkül):

„Mi csak idén debütáltunk Nálatok, de az is biztos, hogy nem ez volt az utolsó! Köszönjük szépen ezt a szuper versenyt! Külön köszönet az egyedi érmekért a célcsomagokban!” (a gyerekek alkotásai- a szerk.)


„Köszönöm a rendezést, és nagyon jó volt nálatok futni. A frissítő pontok is jók voltak. Gazdák a helyükön, és láttam, energiapótlásra is volt lehetőség. A segítők tényleg kedvesek voltak, és elláttak némi infóval is a következő szakaszról: "Vigyázz csúszik!" És valóban. Sár, dagonya és mosoly, ezt ússzam meg! Megvolt. Elértem a betont, ahol újabb frissítés, és végre volt szőlőcukor, és csoki. Életmentő volt számomra. A befutó már csak levezetésre volt nekem jó, de volt benne kicsi verseny is, hiszen beértek, és meg kellett küzdenem a 13. helyért. Jó volt az ellátás is :) Jövőre találkozunk! Mert Tordason futni jó!”
„Nagyon szépen köszönjük a kitűnő szervezést! Az egész család fantasztikusat futott. Nagyon jól éreztük magunkat, jövőre is megyünk!”
„Nagyon jó, baráti, családias hangulatú, szuper versenyt hoztatok össze! Remek útmutatók, jelölések, frissítések! Gratulálok, és köszönjük a szervezőknek!”

 

(Máli Réka)

 

III. Jótékonysági Futás Tordas - Eredmények

 

13 km női
1. Szabó Csilla 1:10:26
2. Gaál Valéria 1:10:44
3. Bélai-Sztastyik Dóra 1:17:06

 

13 km férfi senior
1. Krausz Zoltán 22:39
2. Daradics Zoltán 57:38
3. Cser László 59:28

 


13 km férfi felnőtt
1. Czipa Szilárd 1:02:10
2. Kiss Gábor 1:07:20
3. Herlinger Bence 1:08:42

 

6 km női
1. Juhász Orsolya
2. Szűts Katalin
3. Somodi Mónika

 

6 km férfi
1. Horváth Róbert
2. Völgyi Zoltán
3. Báhidszki Máté

 


6 km fiú
1. Turú András
2. Halenár Gergő
3. Nagy Bálint

 

6 km lány
1. Radics Mira
2. Bikkes Virág
Botta Borbála
Szalféter-Torcom Szófia Janka
3. Hajbin Sára
Sugár Anna Lili

 

2 km alsó tagozat fiú
1. Szilika Benedek Máté
2. Vlad Zoltán
3. Balog Marcell

 

2 km alsó tagozat lány
1. Szalféter-Torcom Nadin
2. Bikkes Eszter
3. Radics Kerka

 

2 km felső tagozat fiú, lány
1. Izsó János
2. Óanna Márk
Gyulai Kökény
3. Szegedi Krisztián

 

Tordasi Gyermekekért Alapítvány

Az alapítvány célja az iskolai nevelő-, oktató és alkotó munka, szabadidős tevékenységek tartalmi és tárgyi feltételeinek javítása, korszerűsítése.

Cím: Tordas, Köztársaság út 1.

Adószám: 18759716-1-07
Bankszámlaszám: 57800040-110057694

Website Security Test