GYŐZELEM AZ ORSZÁGOS NÉPTÁNC TANULMÁNYI VERSENYEN

Reményeink beteljesedtek mikoron a Pillikék kisebb, óvodásokból és 1-2-3. osztályosokból álló csoportja bejutott az országos néptánc tanulmányi verseny döntőjébe, melyet május 28-29-én rendeztek meg Kecskeméten. A két napos megmérettetésen aztán az első korcsoportban I. helyezést értünk el! A 28 táncos és a Tüzifa citera zenekar, valamint tanáraik érdeme ez a kiváló eredmény. Gratulálunk!
Álljon itt a résztvevők névsora: Cselikovics János, Csizmarik Valéria, Kleman Noémi, Laboranovics Anita, Schachay Viktória, Szigeti Bálint, Sztyéhlik Dorka, Takács Szilárd Árpád, Tóth József Iván, Turú András, Varga Csongor, Varga Zsombor, Zoltai Tamás, Horváth Katinka, Boldizsár Botond, Sebestyén Ákos, Szabó Réka, Takács Réka, Takács Viktória, Násztor Eszter, Pap Anna Sára, Simon Olivér, Takács Anna, Tóth Viola, Khaut Viktória, Kovács Nikol, Szabó Imola, Szilágyi Szabolcs, Pápai Áron, Sárossy Sarolta, Dudás Eszter, Kőszegi Balázs. A zenei felkészítő tanár Domak Anikó, a táncosoké Németh Ildikó és Szabó Szilárd volt. A szervezés, lebonyolítás nagymestere Cselikovics Herta. Köszönet a fenntartónak és a szülőknek is, hogy mind erkölcsileg, mind pedig anyagilag egyaránt segítettek, támogattak bennünket!

Hasznos linkek

Don Bosco Nővérek

Magyar Katolikus Egyház

Szalézi Ifjúsági mozgalom

Szaléziak

Tordasi Gyermekekért Alapítvány

Az alapítvány célja az iskolai nevelő-, oktató és alkotó munka, szabadidős tevékenységek tartalmi és tárgyi feltételeinek javítása, korszerűsítése.

Cím: Tordas, Köztársaság út 1.

Adószám: 18759716-1-07
Bankszámlaszám: 57800040-110057694

Website Security Test