Sajnovics János Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola
Tordas 2463 Köztársaság út 1.

2023. november 29. Ma Taksony napja van

Kajla napközis tábor

355157528_6936883693006339_6398763805283096886_n

Év végén adódott egy lehetőség, hogy elmenjek egy nyári táborba. Mivel a húgom már elsős és el szerettet volna menni, együtt jelentkeztünk rá. Nagyon ígéretesek voltak a programok, alig vártuk a tábor első napját, amikor elmentünk a nagytétényi játszótérre. Mindenki kihasználta a hatalmas helyet és meg sem állt a játékban. A fiúk végig fociztak a lányok pedig a játszótéri játékokkal voltak elfoglalva. Mindenki kihasználta a hatalmas helyet és meg sem állt a játékban. A fiúk végig fociztak a lányok pedig a játszótéri játékokkal voltak elfoglalva. Mikor már mindenki elfáradt, elindultunk vissza az iskolába. Nagyon tetszett, hogy tömegközlekedéssel utaztunk. Amikor visszaértünk, megebédeltünk, aztán folytatódott tovább a játék. Úgy elment az idő, hogy szinte még bele sem lendültünk a játékba, de már az első szülő meg is érkezett. Szépen lassan megjöttek mindenkiért.

 

Játszótér-Nagytétény
2.nap állatkerti játszótér
1
2.nap Állatkert

Keddre mindenki nagyon izgatott lett, mert aznap mentünk az állatkertbe. Szerintem a komodói varánusz volt a legérdekesebb, mert ott feküdt az üvegnél és közelről meg lehetett figyelni. Megnéztünk persze még rengeteg állatot, például a teknősöket, krokodilt, kis és nagy madarakat, jegesmedvét, fókákat, majmokat és még sorolhatnám. A húgom kedvencei a zsiráfok voltak, mellettük pedig a játszótér, melyet kipróbálhattunk és nagyon tetszett nekünk. Elfáradtunk délutánra, de szuperül éreztük magunkat.

Tordas Zoo...
Tordas Zoo.
3.nap Tordas Zoo

Szerda reggel mindenki az iskolához érkezett, mert aznap volt a kutyás bemutató. Érdekességeket tudtunk meg, sétáltathattuk a kutyákat és végig köztünk voltak az előadás alatt is, így sokat simogathattuk őket. Nekem a vak kutyus története volt a legmeghatóbb, ezért vele voltam végig. Amikor elmentek nekifogtunk az ebédnek. Utána jött a várva várt számháború és még sok játék. Átmentünk a tornaterembe, ahol kidobóztunk és rákfociztunk.

számháború

Csütörtökön a fürdőbe utaztunk Velencére. Nagyon jó volt, mert két medencébe is belemehettünk felügyelettel. Amikor éhesek lettünk, megebédeltünk a fürdő éttermében, aztán mentünk vissza a vízbe.

Velence Spa (1)
Ebéd

Pénteken utaztunk a madárvártába. Sok szép védett madarakat láttunk. És betekintést szereztünk abba is hogyan, figyelik meg a madarakat a gyűrűzés után. Láttunk bagolyköpetet, fészkeket és tojásokat is.

Madárvárta
Madárvárta Agárd
Madárvárta (2)
5.nap Madárvárta Agárd

Mikor visszaértünk az iskolába buliztunk az udvaron,aztán átmentünk a tornaterembe és lefürödtünk. Megcsináltuk magunknak a helyet ahol aludtunk. Vacsorára pizzát ettünk. Estimesének megnéztük az oroszlánkirályt, aztán el is aludtunk a fárasztó, de rengeteg érdekességgel és programmal teli hét után.Sok új dolgot ismertünk meg, új barátokat szereztünk és mindenki nagyon lelkesen várja a jövő nyarat, hogy újra együtt töltsünk egy ilyen élménydús hetet.

                                                          Csoma Gábor és Kondor Zóra

Utolsó este-tornaterm, filmnézés,ottalvás
Keresés az oldalon
Támogatóink
feature-top

feature-top
Don Boscó
feature-top
Hasznos Linkek
Elérhetőségeink

  2463 Tordas, Köztársaság utca 1.

  +06-22-467-532