Sajnovics János Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola
Tordas 2463 Köztársaság út 1.

2021. június 17. Ma Laura napja van

Januári hírek

Január 4-én ismét munkához láttunk.

            Sajnos a tanév elején eltervezett programjainkat nem tudjuk megvalósítani, vagy csak részben a vírushelyzet miatt. Természetesen nagyon hiányoznak a közös ünneplések, megemlékezések, az aulai sorakozó, hirdetések, elért eredmények utáni dicséretek, a reggeli közös áhítatok, de osztálykeretben azért igyekszünk pótolni, amit lehet.

            Közben zajlanak a levelezős országos versenyek is.

            Legnagyobb hangsúlyt a tanulásra fektetünk, azért is, ha esetleg fel kellene készülnünk egy rendkívüli helyzetre, akkor tudjunk azzal lépést tartani.

            Január 22-én zárjuk az I, félévet, tanítványaink 29-én kapják meg félévi bizonyítványaikat. Végzős diákjaink készülnek a felvételi vizsgákra, sok szerencsét kívánunk hozzá. Reméljük mindenkinek sikerül megtalálnia méltó helyét és elképzelését.

            Talán szerencsések vagyunk, hogy eddig még nálunk nem voltak tömeges megbetegedések, jó lenne ezeket elkerülni. Ilyenkor mindig meg szoktuk látogatni az óvodásokat, illetve az iskolába készülőket, de sajnos most ettől el kell tekintenünk. Ha lehetőség lesz rá, ha már megnyílnak a közösségi terek, akkor pótolni fogjuk.

            Nem tudom mit írjak az iskolai hagyományos Nyílt napokról és Szülői Fórumról, amely minden évben lehetőséget adott a szülőknek, hogy betekintsenek az iskolai életbe, az osztályok életébe, rendjébe.

            Azt kérjük, hogy figyeljék az Iskolánk honlapját, ahol igyekszünk mindig aktuális hírekkel szolgálni az  eseményekkel kapcsolatban. Törekszünk arra, hogy a fontos információk olvashatóak legyenek a honlapon. Annál is inkább, mert pillanatok alatt itt lesz április a beiratkozás időszaka, amikor dönteniük kell a szülőknek az iskolaválasztásról. Érdemes a művészeti iskola oldalát is áttanulmányozni, hiszen itt is vannak lehetőségek, s teret enged a tehetség kibontakozására. Valamiben mindenki ügyes, sportban, zenében, énekben, táncban, idegen nyelv tanulásában, s még sorolhatnám.

Ezt igyekszünk gondozni és segíteni. Mindenkinek jó egészséget, szorgalmas kitartó munkát kívánok.

 

Tordas, 2020. január 20.

                                                                                               Somfai Edit

                                                                                           igazgatóhelyettes

Keresés az oldalon
Don Bosco
feature-top
Hasznos Linkek
Elérhetőségeink

  2463 Tordas, Köztársaság utca 1.

  +06-22-467-532