Sajnovics János Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola
Tordas 2463 Köztársaság út 1.

2021. április 23. Ma Béla napja van

Digitális oktatás elrendelése

Kedves Szülők!

A jelenlegi rendeletek értelmében iskolánk a rendkívüli szünet lejártát követően digitális oktatási rendre tér át. Diákjaink 2021.március 8-án, hétfőn, 8 és 12 óra között vehetik át tankönyveiket, felszereléseiket az iskolában. Az alsós évfolyamokon ebben természetesen (a járványügyi rendelkezések betartása mellett) szüleik is segíthetik őket.

A digitális oktatás során az alsós kollégák saját maguk határozzák meg az oktatás menetét, tanítóink ezzel kapcsolatosan teljes körű felhatalmazással bírnak.

Felső tagozaton rendkívüli órarend szerint, amelyben a magyar nyelv és irodalom, a matematika és az idegen nyelv tantárgyak prioritással bírnak, fog zajlani az oktatás. A nem kiemelt tárgyakat oktatók saját maguk dönthetnek online óra megtartásáról, vagy az elvégzendő feladatok kiadásáról. Előbbi változatot csak a kiemelt tantárgyak által szabadon hagyott időkeretben szervezhetik meg, utóbbi esetében a kiadott feladatot iskolánk honlapján jelenítjük meg. Ezek teljesítését a szaktanárok időrendben is kérhetik, avagy április 7-e után is ellenőrizhetik. A rendkívüli órarendet részben az osztályfőnökök, részben a szaktanárok fogják ismertetni a diákokkal.

Minden, iskolánk közösségének egészét érintő tájékoztatást a honlapunkon fogunk közzétenni.

Az étkezéssel kapcsolatosan az önkormányzat fogja közzé tenni eljárásrendjét, amelyben tájékoztatják Önöket, hogy ki jogosult étkezésre a rendkívüli helyzetben is, és azt miként tudja igénybe venni.

Vigyázzanak Magukra és immáron tényleg szebb időket Mindannyiunknak, mert már erőst ránk fér!

                               Kosaras Péter Ákos

                                       igazgató

 

Tordas, 2021. március 4.

Keresés az oldalon
Don Bosco
feature-top
Hasznos Linkek
Elérhetőségeink

  2463 Tordas, Köztársaság utca 1.

  +06-22-467-532