NYÍLT NAP

nyltnapv2019


Sajnovics János Általános Iskola és

      Alapfokú Művészeti Iskola  

2463 Tordas,Köztársaság u. 1 sz.,OM azon. 030174, Tel/fax: 22/467-532

 

 Kedves Szülők!

      Szeretnénk figyelmükbe ajánlani iskolánkat, amely 2018 szeptembere óta a Don Bosco Nővérek fenntartásában működik. Katolikus általános iskolánk Bosco Szent János Megelőző Nevelési Módszerét követi, melynek középpontjában a gyermek személyisége áll, különös hangsúlyt helyezve a növekedésre és a szabadságra. Célunk, hogy a fiatal számára legalkalmasabb nevelési légkört biztosítsuk intézményünkben, amely bátorítólag hat önkifejező képességeire és segít olyan attitűdök kialakításában, amelyek a jó, az értékek, a boldogság, illetve az élet növekedésére vezetnek.

 

     A Szalézi Család küldetéstudatának szellemében a nevelésben a keresztény erkölcsi értékrendet kívánjuk továbbadni tanulóinknak, a Don Bosco Nővérek támogatásával. Célunk, hogy érzelmileg és értelmileg a teljes személyiséget alakítsuk: a gyerekek képességeit megismerjük, feltárjuk és kibontakoztassuk, s így további tanulmányokra előkészítsük. Legjelentősebb szalézi sajátosságunk az iskolában működtetett Oratórium. Nyitott kapuk, sport, zene, játék, barátság és vidámság jellemzik.

 

       Bármilyen kérdésük van, bizalommal forduljanak hozzánk. Mindemellett szeretettel várjuk Önöket az április 10-én tartandó iskolai nyílt napunkra, reggel 8 órára.

                                                       Bizakodva a találkozásban, tisztelettel:

 

 Egyházy Katalin, Kata nővér                                     Kosaras Péter Ákos

 

Jelentkezési lap a 2020/2021-es tanévre

Online jelentkezési
    lap 2020/2021

 

Hasznos linkek

Don Bosco Nővérek

Magyar Katolikus Egyház

Szalézi Ifjúsági mozgalom

Szaléziak

Tordasi Gyermekekért Alapítvány

Az alapítvány célja az iskolai nevelő-, oktató és alkotó munka, szabadidős tevékenységek tartalmi és tárgyi feltételeinek javítása, korszerűsítése.

Cím: Tordas, Köztársaság út 1.

Adószám: 18759716-1-07
Bankszámlaszám: 57800040-110057694

Website Security Test