Decemberi hírek

IMG 5288December van , az év utolsó hónapja. Vasárnaponként meggyújtunk egy-egy gyertyát az adventi koszorún, tele vagyunk várakozással és reménnyel. Közeledik karácsony, talán az év legszebb ünnepe. Szeretteink, családunk körében ünnepelünk. Remélem mindenkinek megadatik ez a lehetőség, ez a legnagyobb ajándék, ami az otthonokba kell, hogy jelen legyen karácsony ünnepén. Szívemből kívánom, hogy minden család békés, boldog, meghitt ünnepnapokat éljen át.

 Kívánom, hogy az elkövetkező új esztendő sok örömöt, egészséget , sikereket, nyugalmat, szeretetet és békét hozzon mindenki életébe.
Kívánom mindezt az újság valamennyi olvasójának. Kívánom a kedves szülőknek, nagyszülőknek, akik tevékenyen járultak hozzá az iskola életének jobbításához.
Szeretnék köszönetet mondani minden segítségért, támogatásért, odafigyelésért. 
Köszönöm a Polgárőrség egész évben végzett áldozatos munkáját, segítségét, azt, hogy továbbra sem hagytak magunkra bennünket. Koordinálták, irányították a reggeli közlekedést az iskola előtt nap mint nap.
Köszönöm a művelődési ház vezetőjének és dolgozóinak az együttműködést, a segítséget ünnepi műsoraink méltó lebonyolításában.

Elfáradtunk mindannyian, pedagógusok, diákok, mozgalmas évet tudhatunk magunk mögött.
Igyekszünk megragadni valamennyi versenylehetőséget, megmérettetni diákjainkat, mintegy igazolásképpen magunk és persze az ő számukra is.
8. osztályosaink, miután a Jótékonysági bálon kicsit megízlelhették a felnőtt életet, most a középiskolai felvételire készülnek, ezek az izgalmak várnak rájuk. Sok sikert kívánunk nekik.
A lezajló versenyek eredményeiről ismét beszámolunk majd itt az újságban, de kérjük, kísérjék figyelemmel iskolánk honlapját is. 
December 8-án kicsik és nagyok Mikulás bulin szórakozhattak. A Művelődési ház és az Önkormányzat közös szervezésének eredményeképpen a nagyszakállú Télapó és segítői sok kisgyermek arcára varázsoltak mosolyt. Köszönjük.

Az elkövetkező időszak az iskolában is az ünnepre való készülődés jegyében zajlik.
Minden hétfő reggelén az iskolában is meggyújtjuk a gyertyákat az adventi koszorún, várjuk a karácsony eljöttét.
Tárnokra látogatnak többen az üveggyárba, ahol karácsonyi díszeket készítenek, illetve szebbnél-szebb alkotásokat láthatnak. 
Karácsonyi „bolhapiac”lesz  december 19-én, ahol a gyerekek kicserélhetik a „megvásárlásra”szánt termékeiket, maguk által készített díszeket, karácsonyi ajándékokat.
Az utolsó tanítási napunk december 20. szerda. Reggel iskolai karácsonyi ünnepély az aulában, majd ezt az osztályünnepségek követik. Ismét ellátogatnak hozzánk az Osénimus Alapítvány tagjai, akik karácsonyi bábjátékkal és ajándékkal kedveskednek a kicsiknek.
A téli szünet után 2018. január 3-án, szerdán találkozunk ismét az iskolában.
Iskolánk dolgozói és diákjai nevében szeretettel kívánunk mindenkinek Áldott és Békés karácsonyi ünnepeket, eredményekben gazdag, boldog új esztendőt.

Somfai Sándorné

Hasznos linkek

Don Bosco Nővérek

Magyar Katolikus Egyház

Szalézi Ifjúsági mozgalom

Szaléziak

Tordasi Gyermekekért Alapítvány

Az alapítvány célja az iskolai nevelő-, oktató és alkotó munka, szabadidős tevékenységek tartalmi és tárgyi feltételeinek javítása, korszerűsítése.

Cím: Tordas, Köztársaság út 1.

Adószám: 18759716-1-07
Bankszámlaszám: 57800040-110057694

Website Security Test