Novemberi hírek

November hónap elsősorban az iskolai, illetve a területi, megyei szinten megrendezett versenyek időszaka. Mint minden évben, most is aktívan vettünk részt az egyes tantárgyi tanulmányi és sportversenyeken.
November 12-én Százhalombattán megrendezett korosztályos országos judo bajnokságon Tóth Boglárka 4.b. osztályos tanulónk III. helyezést ért el.
November 14-én Kápolnásnyéken angol nyelvű tanulmányi versenyen vettek részt tanítványaink, ahol az 5. helyezést érték el holt versenyben. A csapat tagjai: Meuris Ellen, Takács Boglárka és Botta Benedek 7. osztályos tanulók, Bikkes Virág, Tóth Viola és Farkas Bálint 8. osztályos tanulók.
A „Vörös Bolygó – Utunk a Marsra” címmel, a CSOPA és a National Geografic Channel által meghírdetett makettpályázaton iskolánkból 8 csoport indult. III. helyezést ért el az I.U.K. csapat, melynek tagjai: Lezsák Botond, Ulrich Bence, Kenyér István 7.a. osztályos tanulók.
A díjazott makett kiállításra került a CSOPA Playbarban a NatGeo fotókiállításán. Premier előtti vetítésben megnéztük a hat részes sorozat első epizódját.
Horváth Bence 8.a. osztályos tanulónk az érdi Vörösmarty Mihály Gimnázium által rendezett történelem versenyen a 9. helyezést érte el.

Kápolnásnyéken Komplex természettudományi versenyen vettek részt diákjaink, ahol a következő helyezéseket érték el:
II. helyezés:
Kiglics Barnabás 7.b. osztály
Landenberger Ábel 8.b. osztály
Farkas Bálint 8.b. osztály
Csapatversenyben az 5. helyezést érték el. A csapat tagjai:
Lezsák Botond 7.b. osztály
Ulrich Bence 7.b. osztály
Zsoldos Tóth Szilvia 8.a. osztály

A Bolyai Matematika Csapatversenyen a 18. helyezést érték el 5.b. osztályos tanítványaink. A csapat tagjai: Andrik Artúr, Tódor Álmos, Tóth Kata Martina, Ulrich Marcell.

Valamennyi versenyzőnknek szívből gratulálunk!
Somfai Sándorné igazgatóhelyettes

Hasznos linkek

Don Bosco Nővérek

Magyar Katolikus Egyház

Szalézi Ifjúsági mozgalom

Szaléziak

Tordasi Gyermekekért Alapítvány

Az alapítvány célja az iskolai nevelő-, oktató és alkotó munka, szabadidős tevékenységek tartalmi és tárgyi feltételeinek javítása, korszerűsítése.

Cím: Tordas, Köztársaság út 1.

Adószám: 18759716-1-07
Bankszámlaszám: 57800040-110057694

Website Security Test