Novemberi hírek

November hónap elsősorban az iskolai, illetve a területi, megyei szinten megrendezett versenyek időszaka. Mint minden évben, most is aktívan vettünk részt az egyes tantárgyi tanulmányi és sportversenyeken.
November 12-én Százhalombattán megrendezett korosztályos országos judo bajnokságon Tóth Boglárka 4.b. osztályos tanulónk III. helyezést ért el.
November 14-én Kápolnásnyéken angol nyelvű tanulmányi versenyen vettek részt tanítványaink, ahol az 5. helyezést érték el holt versenyben. A csapat tagjai: Meuris Ellen, Takács Boglárka és Botta Benedek 7. osztályos tanulók, Bikkes Virág, Tóth Viola és Farkas Bálint 8. osztályos tanulók.
A „Vörös Bolygó – Utunk a Marsra” címmel, a CSOPA és a National Geografic Channel által meghírdetett makettpályázaton iskolánkból 8 csoport indult. III. helyezést ért el az I.U.K. csapat, melynek tagjai: Lezsák Botond, Ulrich Bence, Kenyér István 7.a. osztályos tanulók.
A díjazott makett kiállításra került a CSOPA Playbarban a NatGeo fotókiállításán. Premier előtti vetítésben megnéztük a hat részes sorozat első epizódját.
Horváth Bence 8.a. osztályos tanulónk az érdi Vörösmarty Mihály Gimnázium által rendezett történelem versenyen a 9. helyezést érte el.

Kápolnásnyéken Komplex természettudományi versenyen vettek részt diákjaink, ahol a következő helyezéseket érték el:
II. helyezés:
Kiglics Barnabás 7.b. osztály
Landenberger Ábel 8.b. osztály
Farkas Bálint 8.b. osztály
Csapatversenyben az 5. helyezést érték el. A csapat tagjai:
Lezsák Botond 7.b. osztály
Ulrich Bence 7.b. osztály
Zsoldos Tóth Szilvia 8.a. osztály

A Bolyai Matematika Csapatversenyen a 18. helyezést érték el 5.b. osztályos tanítványaink. A csapat tagjai: Andrik Artúr, Tódor Álmos, Tóth Kata Martina, Ulrich Marcell.

Valamennyi versenyzőnknek szívből gratulálunk!
Somfai Sándorné igazgatóhelyettes

Jelentkezési lap a 2020/2021-es tanévre

Online jelentkezési
    lap 2020/2021

 

Hasznos linkek

Don Bosco Nővérek

Magyar Katolikus Egyház

Szalézi Ifjúsági mozgalom

Szaléziak

Tordasi Gyermekekért Alapítvány

Az alapítvány célja az iskolai nevelő-, oktató és alkotó munka, szabadidős tevékenységek tartalmi és tárgyi feltételeinek javítása, korszerűsítése.

Cím: Tordas, Köztársaság út 1.

Adószám: 18759716-1-07
Bankszámlaszám: 57800040-110057694

Website Security Test