Októberi hírek

Ebben a tanévben 16 osztály kezdte meg munkáját, 288 diák tanul az intézményben. Célunk és törekvésünk az oktatás minél színvonalasabb vezetésén túl a különböző rendezvényeken, programokon való részvétel, az ünnepélyek, megemlékezések méltó megrendezése, illetve az azokon való részvétel.
Szeptemberben 7-8. osztályos diákjainkkal részt vettünk a Hangya napi ünnepi koszorúzáson és megemlékezésen.
Ebben az évben is köszöntöttük a „Szépkorúakat” az Idősek Világnapja alkalmából, ünnepi műsorral készültünk a művészeti iskolával karöltve.
Méltó módon emlékeztünk az Aradi vértanúkra október 6-án. Az ünnepi műsort a 4. osztályosok előadásában láthattuk.
Október hónapban Kisteleki Zoltán előadóművész Rendhagyó irodalomóra keretében a kicsiknek a „Micimackó” című meseelőadásával kedveskedik, míg a 7-8. osztályosoknak Vörösmarty műveit tolmácsolja zenés feldolgozásban.
Október 21-én emlékezünk az ’56-os eseményekre. A megemlékező műsor a művelődési házban október 21-én 18 órai kezdettel kerül megrendezésre.
Várunk mindenkit szeretettel.
A Diákönkormányzat szervezésében Vasgyűjtést szerveztünk. Köszönjük a segítő kezek munkáját, a Fajtakísérleti Állomás, valamint a TORO-KFT igazgatójának minden évben nyújtott segítségét és támogatását.
Emlékeztünk a Népmese Napjára, a Zenei Világnapra, melyet a Hallássérültek Világnapjáról való megemlékezéssel kötöttünk egybe.
Az őszi szünetben egy kis pihenés következik, remélem sikerül mindenkinek kihasználnia az adott napokat, bízva abban, hogy az időjárás is kegyes lesz hozzánk.
A szünet előtti utolsó tanítási nap október 28. péntek, majd november 7-én folytatjuk ismét az érdemi munkát.
November 14-én ünnepeljük a Magyar nyelv napját.
November 19-én rendezzük meg az iskolai Alapítvány által szervezett bálunkat, melynek bevételét minden évben tanítványaink támogatására fordítjuk.
Versenyek időszaka következik.
Matematika és helyesíró versenyen vesznek részt diákjaink, majd a hónap végén már az első adventi gyertyagyújtás időszaka kezdődik, ahol a művészeti iskola növendékei is szerepelnek.

A vértesacsai Föngyöskert Gyógyító Völgy által meghirdetett rajzpályázaton
Turú Gergely 4.a osztályos tanuló I. helyezést
Andrik Adél 4.a osztályos tanuló III. helyezést ért el.
Gratulálunk a szép eredményekhez.
Kívánok mindenkinek a továbbiakban kitartó és sikeres munkát, jó egészséget, nyugodt napokat.
Somfai Sándorné
ig.h.

Jelentkezési lap a 2020/2021-es tanévre

Online jelentkezési
    lap 2020/2021

 

Hasznos linkek

Don Bosco Nővérek

Magyar Katolikus Egyház

Szalézi Ifjúsági mozgalom

Szaléziak

Tordasi Gyermekekért Alapítvány

Az alapítvány célja az iskolai nevelő-, oktató és alkotó munka, szabadidős tevékenységek tartalmi és tárgyi feltételeinek javítása, korszerűsítése.

Cím: Tordas, Köztársaság út 1.

Adószám: 18759716-1-07
Bankszámlaszám: 57800040-110057694

Website Security Test