Tehetségnap 2016

Csivitelők ÉnekegyüttesA Tehetségnapot országszerte március 25-én, Bartók Béla születésnapján tartják.
Az Operettszínházas fellépésre készülődés közepette még nekünk is futotta erőnkből arra, hogy a tavaszi szünet előtt, 2016. március 18-án kétszer 60 perces (alsó, felső tagozatnak) műsort adtunk iskolánkban a TEHETSÉGNAP alkalmából.
A gyermekek igen szépen szerepeltek, megmutattuk, mennyi tehetséges gyermek van nálunk. Persze ez korántsem fedi a teljes valós létszámot, hiszen a gyermekeink között nemcsak a művészeti ágakban vannak kiemelkedőek. A műsor elején és közben is arról kérdezgettem először az alsósokat, majd a felső tagozatosokat, hogy ki miben tehetséges, illetve osztályukban milyen ágazatokban vannak kiemelkedő gyermekek? A legörömteljesebb az volt, hogy osztályonként több nevet is említettek, illetve több olyan gyermek neve hangzott el, akik két, három, akár négy, öt dologban is tehetségesek… A műsor végeztével mindenkinek azt kívántam, hogy érje el céljait, vágyait annak megfelelően, hogy a benne rejlő tehetséget ki tudja bontakoztatni magából. Aki pedig még nem találta meg, annak kívánom, mihamarabb találja meg azt, amiben TEHETSÉGES!
Pillikék 2. csoport párosAkik felléptek: Andrik Adél, Diósi Csenge, Dénes Koppány, Kuti Eszter, Frey Domonkos, Frey Dávid, Halász-Velner Hanga, Gál Anna, Takács Szilárd, Cselikovics János, Kerényi Kristóf, Kerényi Balázs, Szilika Benedek, Tódor Álmos, Benkő Gréta, Gál Zsófia, Tóth Zsófia, Tóth Betti, Szilika Domonkos, Ulrich Bence, Boldizsár Kolos, Simon Olivér, Simon Kitti, Schachay Viktória, Antal Réka, Pap Judit, Sümegi Dorottya, Varjas Flóra Viola, Turda Noémi, Gál Réka, Szabados Csaba, Kormos Bodza, Kormos Nóra
A segítséget köszönöm kollégáimnak, Németh Ildikónak, Szabó Szilárdnak, Fersch Andreának, Cselikovics Hertának, a hangosítást pedig Neuverth Kristófnak.

Hasznos linkek

Don Bosco Nővérek

Magyar Katolikus Egyház

Szalézi Ifjúsági mozgalom

Szaléziak

Tordasi Gyermekekért Alapítvány

Az alapítvány célja az iskolai nevelő-, oktató és alkotó munka, szabadidős tevékenységek tartalmi és tárgyi feltételeinek javítása, korszerűsítése.

Cím: Tordas, Köztársaság út 1.

Adószám: 18759716-1-07
Bankszámlaszám: 57800040-110057694

Website Security Test