Judo – Cselgáncs edzőtábor Erdélyben, Székelyföldön

Iskolánk néhány cselgáncsozójával 2010. augusztus 6 - 13. között Erdélyben, Székelyföldön edzőtáboroztunk.
Edzéseinket Hargitafürdőn, illetve a csíkszeredai Iskolás Sport Klubnál tartottuk. Közös edzéseken vettünk részt a helyi és az éppen ott edzőtáborozó UTE élsportolóival.
Az edzéseken kívül igyekeztünk kirándulásokra is sort keríteni. Újból ellátogattunk  Gyímesbükkre az „ezeréves” határhoz, voltunk Zeteváralján ahol a csodálatos hegyek és fenyvesek által ölelt „hűvösebb” vizű víztározónál strandoltunk és  bográcsoztunk. Visszafelé jövet egy elég kalandos úton felmentünk a Madarasi-Hargitára , gyönyörködtünk a Hargita  hegyvonulat szépségeiben, majd egy egészen jó és szép erdei úton a Vargyas patak völgyében leereszkedtünk Szentegyházára. Egy következő alkalommal Szovátára kirándultunk és úsztunk a sós vizű Mogyorósi tóban, majd délután igyekeztünk vissza szálláshelyünkre Hargitafürdőre, hogy a fiúk eleget tudjanak tenni  a „Balu” kalandpark erőnléti edzésnek beillő kihívásainak. A hét hamar eltelt de a gyönyörű időnek köszönhetően megint sikerült  egy hétig élvezni szálláshelyünk Hargitafürdő szépségeit, ózondús klímáját, a Csipike forrás valamint a Vallató  medence 7,5 celsius fokos gyógyvizét.

Az eseményről további fotók találhatók a képgalériában.

Hasznos linkek

Don Bosco Nővérek

Magyar Katolikus Egyház

Szalézi Ifjúsági mozgalom

Szaléziak

Tordasi Gyermekekért Alapítvány

Az alapítvány célja az iskolai nevelő-, oktató és alkotó munka, szabadidős tevékenységek tartalmi és tárgyi feltételeinek javítása, korszerűsítése.

Cím: Tordas, Köztársaság út 1.

Adószám: 18759716-1-07
Bankszámlaszám: 57800040-110057694

Website Security Test