Alapítványi jótékonysági bál

Bábel Alapítvány

Idén november 21-én tartottuk alapítványi bálunkat, melyre meghívást kaptak szlovén testvértelepülésünk és partneriskolánk képviselői is.

A nap a puconci vendégek községházán való fogadásával kezdődött. Az újra viszontlátás örömét köszöntéssel és koccintással pecsételtük meg, majd innen önkormányzatunk és iskolánk vezetői és néhány tanár kolléga a szlovén vendégekkel átvonult Botta Zsolt és Botta Vera kertészetébe, ahol megcsodálhattuk a díszes orchideákat és a különleges és szemet gyönyörködtető virágokat és üvegházakat, és a háziak vendéglátását élvezhettük. Eztán a Sport büfé felé vettük utunk, ahol Vasvári Pál vendégfogadásában elfogyasztott ebédünk után megtekintettük épülő új óvodánkat. Majd iskolánkban kis vendégfogadás keretében megmutattuk szlovén barátainknak az új beépített tetőteret, a tanárit, az igazgatói szobát, és a művészeti iskola titkársági szobáját.

A két angolos szakos kolleganő megtanácskozta a cserediák programot, amelyre a második félévben szeretnénk sort keríteni. Miszerint diákjaink egy hétre látogatnának el Puconciba, ahol családoknál szállásolnák el őket, hasonlóan visszavárva a szlovén gyerekeket, s így kölcsönösen mindkét település diákjainak idegen nyelvi környezetben való angol nyelvtanulásukat segíthetjük elő. A megbeszélés után együtt átvonultunk iskolánk alapítványi báljára, ahol vendéglátásunkat élvezhették. Egy kellemes vacsora és beszélgetés után búcsúztunk el egymástól abban megállapodva, hogy februárban ismét találkozunk.
Iskolánk alapítványi bálját nyolcadikos diákjaink, illetve a Százszorszép táncegyüttes nyitotta meg. Keringőt táncolt Gémesi Nóra, Jámbor Máté, Kürtösi Dániel, Milichovszky Emőke, Németh Renáta, Oláh Márton, Récsi Ádám, Schachay Bettina, Valóczki Bianka és Zaka László, akik első bálozóként vehettek részt az estélyen.
Az alapítványi bál bevételétiskolánk idegen nyelv oktatására, a hátrányos helyzetű gyerekek anyagi megsegítésére, és a művészeti iskola növendékeinek támogatására fordítjuk. Mindenkinek, aki bármiféle támogatást és segítséget nyújtott a bál sikeres lebonyolításában ezúton is köszönjük.

Szkiba Edit

COVID-19 INTÉZKEDÉSI TERV

SAJNOVICS JÁNOS ÁLTALÁNOS ISKOLA
COVID-19 INTÉZKEDÉSI TERVE
2020/21-ES TANÉV

Hasznos linkek

Don Bosco Nővérek

Magyar Katolikus Egyház

Szalézi Ifjúsági mozgalom

Szaléziak

Tordasi Gyermekekért Alapítvány

Az alapítvány célja az iskolai nevelő-, oktató és alkotó munka, szabadidős tevékenységek tartalmi és tárgyi feltételeinek javítása, korszerűsítése.

Cím: Tordas, Köztársaság út 1.

Adószám: 18759716-1-07
Bankszámlaszám: 57800040-110057694

Website Security Test