Sajnovics János Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola
Tordas 2463 Köztársaság út 1.

2021. március 4. Ma Kázmér napja van

Októberi események

Annyira szomorú, hogy a mi eddig aktívan működő iskolánk, a minden ünnepet méltó módon ünneplő, arról megemlékező közösségünk most bizony csendben, szerényen, inkább csak osztálykeretben ünnepel.

Ennek sajnos legfőbb oka az a vírusjárvány, amely minden napunkat meghatározza.

Soha nem tudhatjuk, vajon mi lesz holnap, kit, mikor hogyan érint, s minden bizonytalan.

Azért megemlékeztünk a Népmese napjáról, s diákjaink lelkesen készítettek rajzokat, mint ahogy tették ezt évről-évre.

Emlékeztünk a Zene Világnapjára, igaz ezt is most szerényebb módon ünnepeltük, de legalább nem merült feledésbe. Ünnepi faliújságokkal is felhívtuk diákjaink figyelmét az alsó és felső tagozatban egyaránt.

Október 6. tiszteletére most nem ünnepi műsorral készültünk, faliújságon jelentek meg az Aradi Vértanúk hősi tettei, illetve minden osztályfőnök megemlékezett osztályával az eseményekről.

Október 23.  az a következő esemény, amelyet minden évben méltó módon megünnepeltünk és megemlékeztünk a hősökről. Ünnepi faliújságot készítettünk, s szintén osztályfőnöki órákon emlékeztünk meg a Forradalom és szabadságharc eseményeiről.

Azért az iskola belső élete is zajlik a járványhelyzet ellenére. Két kollégánk is minősítő bizottság előtt szerzett olyan szakmai tanúsítványt, amely egy életutat bizonyít, s méltó elismerésre ad okot. Gratulálunk nekik!

Iskolánk környéke, udvara szépen épül és szépül. Néhány fotó bizonyítsa mindezt, melyet diákjaink nagy örömmel vettek birtokba. Köszönjük a fenntartónak!

A munkálatok tovább folynak, további tervek várnak megvalósításra.

A szünet ideje alatt az iskola épületének teljes fertőtlenítése zajlik.

November hónapban fogadóórákat terveztünk ugyan, de még azt hiszem senki nem tudja, hogy mit hogyan tudnak megvalósítani. Természetesen értesíteni fogjuk a Kedves Szülőket a lehetőségekről.

Ezt követően az őszi szünetben kívánom mindenkinek, hogy kellemesen teljenek a napok,  szép tartalmas időtöltést kívánok mindenkinek. Vigyázzunk magunkra mindannyian. Mindenki egészségesen érkezzen vissza a szünet után.

Szép napokat, jó pihenést kívánok mindenkinek!

                                                                                               Somfai Sándorné

                                                                                               igazgató helyettes

Keresés az oldalon
Don Bosco
feature-top
Hasznos Linkek
Elérhetőségeink

  2463 Tordas, Köztársaság utca 1.

  +06-22-467-532