Sajnovics János Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola
Tordas 2463 Köztársaság út 1.

2021. március 4. Ma Kázmér napja van

Decemberi hírek

Iskolai Hírek-Iskolai Élet

2020.december utolsó napjait éljük, túl az ünnepekre való készülődés izgalmain, s őszintén remélem, hogy a családoknak megadatott az a lehetőség, hogy együtt ünnepeljenek az év egyetlenegy olyan napján, amely igazán a szeretetről, a közös ünneplésről kell, hogy szóljon.

Igaz ez az érzés nemcsak erre az egy napra érvényes, úgy kell élnünk, hogy mindennapjainkat átjárja, különösen most ebben a bizonytalan, nem veszélytelen helyzetben.

Szerencsére az iskolában is sikerült a téli szünetig végig vinni a napokat, pedig több alkalommal gondoltuk,  hogy ismét bezárkózni kényszerülünk.

Ezzel szemben megtartottuk az Adventi előkészületeket, az osztálykarácsonyi ünnepélyeket.

Január 4-én visszatérünk, s bízom abban, hogy mindenki a legnagyobb óvatossággal töltötte el ezt az időt, hogy legyen lehetőségünk egészségesen folytatni a megkezdett tanévet.

Végzős diákjainkra várnak a felvételi jelentkezések, majd a vizsgák, a művészeti iskola félévi vizsgái következnek, s lassan a félévi zárások valamennyi diákunk számára. Komoly feladatok várnak tehát ránk a visszatérés után, erőt és kitartást kívánok ehhez mindenkinek.

Érkeznek új tanulók is közösségünkbe január és február hónapban, őket is szeretettel várjuk és segítjük.

Tisztelettel megköszönöm a Polgárőrség eddigi munkáját, köszönöm, hogy ebben a nem könnyű helyzetben is segítségünkre voltak minden reggel, s remélem, hogy továbbra is számíthatunk felelős munkájukra.

Másképp zajlik most az élet az iskolában, de a lehetőség keretei között igyekszünk megtartani valamennyi programunkat, legtöbb esetben osztálykeretben emlékezünk,  ünneplünk.

Iskolánk és a magam nevében szeretnék minden Tanítványunknak, a Kedves Szülőknek egészségben és szeretetben eltelő nagyon boldog új esztendőt kívánni.

Kívánom, hogy a 2021-es év legyen szerencsésebb, boldogabb és nyugodtabb mindannyiunk számára.

Legyen egészségünk, kitartásunk, elegendő erőnk megküzdeni a napi nehézségekkel, úgy egyengetni tanítványaink életét, segíteni őket a haldásukban, továbbjutásukban, ahogy tettük ezt eddig is. Boldog Új Évet kívánok Mindenkinek!

„ Meleg szavakat kívánok

a hideg estéhez,

teliholdat a sötét éjszakára,

 sima utat a házad ajtajáig”

Tordas, 2020. december 29.                                                 Somfai Edit

Keresés az oldalon
Don Bosco
feature-top
Hasznos Linkek
Elérhetőségeink

  2463 Tordas, Köztársaság utca 1.

  +06-22-467-532